Tot een volgende trip ben ik weer gewoon in Woerden op het vertouwde adres

donderdag 2 februari 2006








maandag 30 januari 2006

bericht uit het zuiden

Het is al weer even geleden dat ik wat liet horen dus tijd voor bericht. Ik heb niet veel te melden, dus zal het deze keer (proberen) kort te houden.

De vrouw uit Guinee waar ik de vorige keer over mailde, is inmiddels terug in Guinee. Ze vond het zelfs jammer dat ze weg moest, maar was toch blij om thuis te komen. Ze is groots ontvangen.

Verder gaat hier alles zijn gangetje. Zaterdag naar het weeshuis en gehandicaptenhuis geweest en gisteren de pieper. Dan is het weekend snel voorbij.

We kunnen sinds donderdag weer niet wassen en waneer dat veranderd weten we nog niet, maar we hopen snel. Het grote nieuws is wel dat net een uurtje geleden de tanker in aangekomen om ons te voorzien van brandstof. We hadden nog maar voor een paar weken. De tanker wilde eerst niet komen, omdat ze Liberia te gevaarlijk vonden en wilden dat we naar zee zouden komen. Dat zou tientallen operaties schelen dus dat wilde we liever niet. De mensen hebben hier geen paspoorten dus ze mogen niet mee als we de zee op gaan en het duurt wel een paar weken voordag er geen patiƫnten op de afdeling zijn. Steeds werd het uitgesteld, maar ze zijn er!

Het lab is helaas niet meer 100% Ned lab, maar 50%. Eline is gisteren naar huis gegaan. Niet dat het met Colleen niet gezellig is hoor, maar het was gezellig met Eline en werkte lekker