Tot een volgende trip ben ik weer gewoon in Woerden op het vertouwde adres

zaterdag 17 mei 2008

Vakantie!!!!

Even een berichtje uit Dehradun. Het is een stadje zo’n 5 uur rijden van Chandigarh. We zijn met de bus gegaan, want dat kost voor 5 uur nog geen 2, 50 in euries! Daar kan je dus wel een ritje van maken!
De bus moet je dan niet al te veel bij voorstellen hoor. Voor hier zijn de redelijk voor Nederlandse begrippern zijn het oude ramelbakken, maar ze hebben wel allemaal ARKO(alle ramen kunnen open)
Wanneer je de juiste bus hebt gevonden heb je het volgende dilemma: waar ga je zitten. Wanneer je voorin zit heb je doodsangsten door het rijgedrag van de chauffeur, maar achterin heb je andere risico’s. Alle ramen staan open dus wanneer de chauffeur weer eens naar buiten spuugt, voel je binnen de druppels die weer naar binnen komen. Maar een nog veel groter risico is dat de mensen voor je wagenziek worden (kom je bijna niet omheen met het rijgedrag hier) en moeten kotsen. Ze doen dat gewoon onder het rijden uit he raam, met als gevolg dat wanneer jou raampje daarachter openstaat, alle kosts weer naar binnen komt. Dat hadden we dus van de week. Noortje zat er lekker onder bah! Maar niets aan te doen!
Gisteren hebben we het begin van de Ganga, of Ganges gezien en de mensen zien baden: zij liever dan ik!
Daarna zijn we naar een natuurpark gegaan en hebben daar olifanten, herten en nog meer dieren gezien (ook een kip trouwens) De beer, luipaard en leeuw lieten zich niet zien, maar daar zat ik nie echt mee aangezien we in een open jeep zaten en geen geweer bij ons hadden! We begonnen met stralend weer, maar na een paar uur begon het te waaien (dan zandstormen), regenen en onweren. We ware dus helemaal doorweekt, maar het was wel een toch om nooit te vergeten!
We zijn net terug van een ritje in de Bergen en type dus even verder. Het was er super mooi, maar ik ben zooooo blij dat ik nog leef! De busscauffeur wilde ons volgens mij allemaal dood hebben, maar dat s gelukkg niet gelukt. Nu lekker douchen en eten!
Ik laat later nog wel meer weten
Groetjes

woensdag 14 mei 2008

Tripje

Het werk is af, alle poepjes zijn geroerd en de raporten uitgedeeld.
Nu hebben we dus even vakantie!!!
Wegaan morgen voor 5 dagen weg naar Derahdun een plaats meer naar het zuidwesten,6 uur met de bus.
Het schijnt daar erg mooi te zijn, dus ik heb er zin in
Of ik die tijd online ben weet iknog niet, maar dat merken jullie wel
We komen maandag weer terug in Chandigarh en vliegen dan woensdag richting Ned waar we de 23e aan hopen te komen
Groetjes