Tot een volgende trip ben ik weer gewoon in Woerden op het vertouwde adres

zaterdag 1 september 2007

Weer thuis

Even een berichtje om te laten weten dat ik weer veilig op hollandse bodem ben!
Wel behoorlijk turbulentie gehad, maar dat was direct een goede test voor mijn maag.
Die kon er wel tegen, maar ik ben blij voorlopig even niet te vliegen en voet op vaste bodem te hebben.
Tot spreeks

vrijdag 31 augustus 2007

Uitzicht op de Afrika Mercy

Een (voorlopig) laatste bericht vanuit Afrika. Ik ben bepakt en bezakt en klaar om te vertrekken, maar nog even een terugblik op deze maand.

In tijd is het een maand, maar voor mijn gevoel veel langer. Het lijkt maanden geleden dat ik in Nederland was. Dat komt denk ik ook omdat de werelden zo verschillend zijn. Maar ook omdat deze maand heel intensief was met heel veel werk en heel veel mooie momenten. De avonden werken zijn snel vergeten wanneer je de glimlach van een patiƫnt zien.

Wie zong ook al weer: De glimlach van een kind?

Ik ban dankbaar voor het werk dat ik hem mogen doen. Het was weer erg goed om aan boord te zijn en ook weer in Afrika. Mijn heupen zijn weer los, mijn handen hebben weer aalt van het klappen en mijn stem is weer getraind in het zingen hier.

Tijd dus om naar huis te gaan en ik heb er nog zin in ook. Wel is hier nog veel werk te doen, maar dat komt ook wel goed zonder mij.

Ik heb er zin in om maandag aan mijn studenten leven te beginnen. Het zal wel even wennen zijn om in Nederland te zijn (niet de aandacht die je hier krijgt) en ook wennen aan het student zijn, maar ik ga er voor.

Bedankt voor de steun en gebed de laatste maand en tot ziens

Hier nog enkele foto's Ik moet bekennen dat ik er geen een zelf heb gemaakt



Niets is leuker dan van je familie bloedafnemen: Gea was donor voor een patient

Liberia is een prachtig land!!


Een 'normaal' straatbeeld

woensdag 29 augustus 2007

even een kort bericht

Even een kort bericht vanuit hier om te laten weten dat het goed met me gaat.
Ze laten met wel een beetje te hard werken (de laatste 3 dagen al meer dan 30 uur gewerkt) dus ga ik maar weer naar huis!
Grapje dat is niet de reden hoor, want ik heb het erg naar min zin hier, maar je school wacht ook. Ja ja vanaf volgende week hoop ik weer student te zijn.
Ik hoop trouwens zaterdag in alle vroegte in Brussel aan te komen.
Jullie mogen me dan met een welkomscommitee verwelkomen. En anders ga ik gewoon met de trein naar huis (grapje, want dat is de planning). 's avonds mogen jullie gerust een bakje komen doen en mijn sterke verhalen aanhoren.
De groeten en tot blogs