Tot een volgende trip ben ik weer gewoon in Woerden op het vertouwde adres

dinsdag 10 oktober 2006

Uitnodiging

Ik wil alle trouwe bloggers uitnodigen om een hugh (Op zijn Amerikaans natuurlijk)van mij te ontvangen en wel op

vrijdagavond 20 oktober!

Ik hoop die morgen in alle vroegte aan te komen (rond 6 uur).
Jullie zijn dus alle welkom op de Amstelkade om mijn stoere verhalen aan te horen die niet op de blog pasten.
Hoop jullie daar te zien en ondertussen...bloggen we gewoon nog ff door!

Ben er weer

Hallo allemaal
Even een berichtje om te laten weten dat ik weer terug ben van het weekendje weg. Eigenlijk waren het maar twee dagen (van zaterdag morgen tot zondagavond 7 uur), maar het voelde als een week weg. Heerlijk om weer even er uit te zijn en niet te hoeven werken. Het was 16 dagen geleden dat ik een dag vrij was geweest dus dat was genieten. Ik vertel jullie later nog wel hoe het was.

Met de vrouw die aan boord de hartstilstand had, gaat het erg goed. Ze is zaterdag morgen overgevlogen naar een Amerikaans ziekenhuis in Parijs voor haar verder herstel. Ze had een prive vliegtuig met alle medische voorzieningen. Maar goed dat ze een goede verzekering heeft, want wie moet het anders betalen.
Ik moet weer snel aan het werk. Het is op het moment erg druk. Met patienten (gisteren tot 10 uur gewerkt 's avonds dan wel) en bezig om een systeem op het lab op te zetten dat alles barcodes heeft. Dus waneer je een nieuwe test openmaakt leest de computer de barcode en boekt een test minder af. Een heel werk, maar als het eenmaal werk kan het veel werk schelen
De groeten maar weer.