Tot een volgende trip ben ik weer gewoon in Woerden op het vertouwde adres

dinsdag 21 februari 2006

Vakantie!!

Eerst moet ik even zeggen dat ik gelukkig gewoon in de lucht blijf. Er is zelfs geen spraken van geweest dat ik van het net gehaald zal worden, gewoon een verzinsel van Maurits, mijn fantasierijke broer. Wees maar niet bezorgd dus.
Ik heb inderdaad afgelopen weekend in de Woerdense Courant gestaan met een leuk stukje. En het houd niet op: Ik stond ook afgelopen weekend in het krantje van Mercy Ships Holland. Om extra geld e verdienen ben ik een carrière naast mijn carrière hier op de boot. Nee dit is een grapje, maar wel grappig om in de krant te staan.
In kan nu zelf foto´s hiervandaan plaatsen, dus dat heb ik dan ook maar snel gedaan. Het zijn foto´s van het weeshuis. De naam van het weeshuis is: Gods children orphanage.
zaterdag was Gert Jan jarig. Hij is een Nederlander aan boort van de Anastasis en gaat meestal 4 keer in de week naar het weeshuis. Ze wisten dat hij jarig was en hadden een heel programma in elkaar gezet. Met zingen, stukjes doen en bidden. Zelfs de kinderen van een jaar of vier kwamen naar voren om hele bijbelteksten op te zeggen en te bidden. Maar vooral veel zingen. Echt super leuk en ze hadden ook een cadeau voor Gert Jan: een Afrikaanse blouse zoals jullie op de foto kunnen zien. Gert Jan wist nergens wat van, dus was erg verrast. Ik had de dag ervoor aan een leidster een groot vel geel papier met een foto van Gert Jan met de kinderen er op en gevraagd of ze er wat van wilden maken en dat hebben ze gedaan. Gert Jan had ook cola en koekjes meegenomen. Een groot feest dus. Echt leuk om dat mee te maken.
Gisteren was ik er ook en was er een jongen van het weeshuis jarig en natuurlijk moesten we even blijven voor het feestje. En ook nu veel zingen zwingen en er was zelfs zelfgebakken cake die echt heel erg lekker was! Echt super om mee te maken, maar daarna maar snel naar het schip, want het was al helemaal donker.
Deze week zijn er geen operaties, dus vakantie voor zover als mogelijk. Ik heb de pieper deze eerst helft van de week en de tweede deel van de week lekker vrij!!! Ook het eerste deel van de week is niet verkeerd hoor. Het is niet druk en kan wel waneer ik wil. Ik moet aleen een mobiel meenemen en binnen een uur terug kunnen zijn waneer ze me nodig hebben.


Donderdag morgen ga ik met twee andere Nederlanders naar Kakkata. Hier werkt Corine uit Nederland voor de ZOA(vluchtelingen organisatie uit Ned). Ik ben hier met nieuwjaar 1 nacht geweest, maar ga nu langer om ook wat van de projecten te zien. Ik heb er echt veel zin in!
Ik ben daar niet online, want ze kunnen daar alleen via de satelliet op internet en dat is erg duur, dus moeten jullie tot zondag wachten voor jullie verhalen krijgen te horen.

Verjaardag in het weeshuis

De kinderen voerden een heel programma op. Rechts het feestvarken met zijn kado: een Afrikaans shirt.
De jongste telg:Anointing
Feest, want Gert Jan had cola en koekjes meegenomen!
Zien julli eme nog zitten?
Een toost op Gert Jan Door de oudere jongens

maandag 20 februari 2006

foto´s Weeshuis

Nog steeds niet echt fotogeniek
Lief ben ik he (dit is Rachel)
aan de slag