Tot een volgende trip ben ik weer gewoon in Woerden op het vertouwde adres

donderdag 24 april 2008

Feestje!

Gisteravond hadden we een feestje ter ere van mijn verjaardag!
Allemaal aan de hutspot in ons apartementMooie taart he? De hebben hier een rare gewoonte: het is mijn verjaardag dus ik moet de taart verdelen dan geef ik iedereen een stuk en dan geven ze mij een hapje van hun stukje taart. Het is maar wat je lekker vindt!
Met z'n allen rond de tafel en 10.000 spelen! Ze vinden ook hier het spelletje er leuk Bas!

Oh de tijd dat jullie jaloers op de temperaturen hier konden zijn is voorbij! Het is nu echt zomer geworden wat betekend dat het 40+ graden is en het de komen de weken alleen nog maar warmer gaat worden tot een graad of 45 met uitschieters naar boven! Ik snap niet dat hier nog mensen wonen! Nou ja ik moet niet gaan overdrijven,maar het is echt te heet om naar buiten te gaan. Ons appartement is ook erg warm, maar we hebben gelukkig een dessert cooler. Dat is een apparaat met een bak water wat hij dan omhoog pompt over roosters en dan de koude lucht naar binnen blaast. Het hele gevaarte is 1,5 hoog en 1meter bij een meter bijna en staat buiten voor een gat in de muur of een deur. Tot nog toe kunnen we het er mee redden.

Op het werk is het gelukkig nog lekker koel. We gaan ’s morgens vroeg aan het werk anders is het niet te doen voor een blanke! We halen nu monsters bij mensen die wonen in de echte krottenwijk. Deze mensen hebben niet voldoende te eten en kleding, maar wel TV, kabel, koelkast en een telefoon. Echt niet te begrijpen soms. Maar de monsters geven erg mooie resultaten.

Deze zaterdag komen de vader en broer van Noortje. We zien ze in Delhi en gaan ook naar de Tash Mahal (een van de wereld wonderen). Ik heb er erg vele zin in, maar het is daar nog warmer dus we zullen zien!

Gisteravond hebben we een feestje in ons appartement gegeven voor de studenten met wie we erken. We hebben koude pasta salade, gewone pasta en hutspot gemaakt! Ze hebben het nog gegeten ook al was het wel wennen hoor een maaltijd zonder rijst. Daarna hebben we nog een spelletje gedaan. Ze hadden nog een taart meegebracht en leuk