Tot een volgende trip ben ik weer gewoon in Woerden op het vertouwde adres

zaterdag 13 juni 2009

Veilig in Benin


Even een berichtje om te laten weten dat ik veilig in Benin ben aangekomen! De vlucht ging goed. Dit vliegtuig van Air France werkte blijkbaar wel goed ook al was het hetzelfde type. Bij aankomst op het schip direct weer een heerlijk straaltje Amerikaanse machtsvertoon mee gekregen. Ik kreeg het aanbod om dit weekend een nachtje ergens naar toe te gaan met erg groep. Leek me erg gezellig, maar nee ik moest van mevrouw aan boord blijven voor een tour door een schip dat ik al ken! Er was geen praten mogelijk. Was ik arts geweest, dan was het geen enkel probleem. Dat is dus de hele grap. Verder goed om terug te zijn. Vanmorgen direct maar even op het lab gekeken en morgen echt aan het werk. De andere in het lab, iemand uit Australië is morgen jarig dus dan kan zij vrij. Ik hoop dat ik alleen nog kan vinden, maar moet wel lukken denk ik.
Bedankt voor al jullie mails!

maandag 8 juni 2009

Nieuwe reisplannen!

Mijn laatste blog was al weer van meer dan een jaar geleden. Dat betekend dat ik al weer een jaar geen reis heb gemaakt (op een paar dagen naar Canada na dan). Daarom weer tijd voor een nieuwe reis en dit keer naar: Benin!
Eigenlijk was ik niet van plan nu weer weg te gaan, maar ik kreeg een mail van Mercy Ships dat ze crisis op het lab hebben en of ik niet voor een paar weken naar het schip zou kunnen komen. Tja zo’n aanbod(ze betalen alles) kon ik niet laten gaan.
Ik vertrek as vrijdag 12 juni en hoop 27 juni weer voet op Hollandse bodem te zetten.
Ik weet nog niet op ik mijn blog bij ga houden, maar houd het maar in de gaten
groetjes