Tot een volgende trip ben ik weer gewoon in Woerden op het vertouwde adres

vrijdag 5 mei 2006

Koninginnendag foto´s


Alles inpakken!!
Plaatkoek met oranje laag mmmhh!!

Zien jullie ergens? Geeft niet waneer je me mist. (Sta vierde van links) Wilde het jullie niet aan doen om het dichterbij te maken haha.

Kan het nog Hollandser?

dinsdag 2 mei 2006

Storm boven Anastais: regenseizoen komt er aan!


Koninginnendag

Een berichtje om te laten weten dat ik weer ben bijgekomen van koninginnendag. ´s middags vetrokken we richting strand waar een Nederlandse vrouw woont die met een Liberiaan is getrouwd. Ze heeft aan het strand een hutje staan waar we lekker in konden zitten. We hebben lekker gegeten van BBQ en natuurlijk gezwommen. Al was het niet echt zwemmen. De onder stromin gis daar erg gevaarlijk dus je kan er niet te ver in. De golven zijn zelfs aan het strand zo hoog dat je het ene moment tot onder je knieën in het water staat en het volgende middel en waneer het water teruggaat naar de zee dan sta je uit het water, maar dat gaat met zo´n kracht dat je bijna wordt meegesleurd. De Noordzee zal straks meer saai zijn denk ik. Geen golven meer van meer dan een meter, maar een paar centimeter. En natuurlijk hebben we nog en paar spelletjes gedaan. Ik zat nog wel foto´s op de weblog zetten.

Ik had die dag ook dienst omdat mijn collega een paar dagen het land in is. Ik mocht weg, maar wel met een telefoon bij me voor noodgevallen. Toen we net in de auto zaten om terug te gaan werd er gebeld voor mij met de vraag hoe lang het nog duurde voor ik terug was. We zijn dus snel vertrokken, maar binnen een kwartier werd er nog een keer gebeld of ik er was. Ik begon hem onderhand echt te knijpen, want dan moest het wel echt spoed zijn. Wij dus zo hard gereden als mogelijk en ik direct uit de auto gesprongen en naar het lab gerend. Daar bleek het allemaal nog wel mee te vallen. Een keer bellen was genoeg geweest: miscommunicatie. Ik heb dus snel de testen gedaan en de uitslagen waren wel redelijk en ik hoopte er vanaf te zijn, maar de belde me om een uur of twee uit mijn bed. Ik dus de testen weer herhaald en weer in mijn bedje gekropen. De volgende morgen wilde ze om 8 uur weer uitslagen, dus er weer vroeg uit. Gisteren ben ik ook behoorlijk met die vrouw bezig geweest tot aan gisteravond toe en af gelopen nacht..je raad het al. Om half 4 ging mijn pieper weer en mocht ik er weer uit en ook vanmorgen om 8 uur wilde ze weer uitslagen. Na twee nachten met niet veel meer dan 4 uur slaap kan ik niet echt zeggen dat ik me super fit voel, maar gelukkig gaat het met de patiënt redelijk, maar kan nog wel beter. Normaal gesproken zou ik na een paar van zulke nachten wel een keertje uitslapen, maar mijn collega is er pas donderdag weer. Hopelijk mag ik vanacht iets langer slapen! Tja het leven van een analist gaat niet altijd over rozen blijkt maar weer.